Wallstickers til barnerommet

25 november 2020
admin

Wallstickers til barnerommet

Hvis det er noe dette året har lært oss er det at det er så ufattelig viktig å ha det bra der vi er. Når hjemmet vårt, der vi bor, der vi oppholder oss, der vi lever livene våre, er det eneste stedet vi er får det plutselig en helt ny betydning. For barna kan mangelen på variasjon i hverdagen gjøre at vima stimulere dem og skape forandring på andre måter sånn at vi kan sørge for at de har det bra.

Vi gjorde det at vi ganske tidlig kjøpte masse forskjellige wallstickers på https://sohu-shop.no/shop/wallstickers-62s1.html og har lekt mye med det i løpet av dette året. Vi har lekt hjemmeskolen, jungel, dyrehage og alt mulig annet og det er wallstickers so har gjort det mulig å gjøre det så realistisk for barna våre. Det har vært en stor suksess hjemme hos oss og jeg kan varmt anbefale det til andre med barn hjemme.

Gjør barnerommet til noe helt spesielt

Vi valgte å kjøpe alle våre wallstickers på Sohu-shop.no fordi de både designer og trykker selv. Så de kunne både hjelpe med å designe våre egne merker og at de har kontroll på hele produksjonen og alle leddene, noe som gjør at kvaliteten bare er bedre. Vi har vært kjempefornøyde. Man kan spørre barna hva de ønsker seg eller hva de vil leke også kan man sette sammen en bestilling som gir variasjon til å gjøre barnerommet til et helt magisk sted med masse mulighet for lek og fantasi.

En billig løsning

Dette året har heller ikke vært lett økonomisk for mange så selv om man kanskje har hatt lyst til å gjøre alt mulig for barna sine er det ikke alltid at det har vært mulig. Derfor er det her virkelig en løsning jeg vil anbefale for det koster ikke så mye, men barna synes det er innmari gøy. Alle vinner.

Flere nyheter