Velg et kamerastativ fra www.coolpriser.no

20 januar 2021
admin

Etter et år der de aller fleste bruker mer tid hjemme, både på fritiden og i arbeidstiden er det å ha de aller beste forutsetningene for å levere bra noe mange flere tenker over. Med flere FaceTime møter er et kamerastativ, for eksempel fra www.coolpriser.no der jeg kjøpte mitt, verdt en liten investering. Med en add on til mobilen er du klar.

Det er et billig verktøy som gjør at man fremstår på en mer profesjonell måte og gir deg friheten til å ha samtaler andre steder enn det den bærbare maskinen din tillater deg. Det er mange møter i løpet av en dag og et stativ fra www.coolpriser.no gir deg en frihet til å bevege deg rundt og ha møter andre steder enn vanlig.

Det er på dette tidspunktet ikke noen ende på når vi kan få lov til å jobbe som normalt enda, så det er fint å kunne venne seg til disse omstendigheten på en måte som gjør at det er litt mer levelig å skulle være så begrenset.

Venn deg til den nye normalen

Selv om vi alle sammen håper at vi snart kan få lov til å gå tilbake til normalen er det ikke noen sikre utsikter til det helt enda. Derfor er det viktig å ta vare på seg selv der man er. Å ha et kamerastativ gjør også at man kan utforske kreativiteten sin innenfor de rammene som lockdown og restriksjoner har lagt på oss.

Du kan leke med lukketide og blenderåpning på en annen måte med stativ. Du kan ta helt andre bilder av ting i bevegelse. Alt det der gjør at du kan utforske måten du tar bilder på og kanskje finne ut av en ny hobby eller et nytt talent du ikke visste at du hadde. Og det er bare en liten investering som kreves.

Flere nyheter