Skal du installere boblebad i hagen?

17 juni 2020
admin

Skal du installere boblebad i hagen?

Et boblebad i hagen føles kanskje litt med som LA enn Norge, særlig når man tenker på været, men med somre som blir lenger og varmere kommer det for mange et ønske og behov om å installere boblebad eller etablere badebasseng av en eller annen art i hagen. Der bassenget kanskje er litt mer til å kjøle seg ned i, blir boblebadet den hyggelige aktiviteten man gjør om kvelden når solen går ned over åsen — kanskje har du til og med utsikt du kan nyte underveis også. Uansett om du skal installere boblebad ute eller inne kommer du til å ha behov for en kran. Det er noe byggelederen din helt, helt sikkert vet alt om, men det skader ikke å tilegne seg litt kunnskap selv heller. Men hvis du ikke vet hva du har behov for går det helt greit, for de som leier ut kraner sitter på masse kompetanser og kan veilede i prosessen. 

 

Høy faglig kompetanse

Med lang erfaring i bransjen kan Peder Nåålsund Transportforretning være det riktige valget for deg, eller for meg og mitt fremtidige boblebad. De tar på seg masse forskjellige oppgaver, uansett hvor små eller store de er og jobber med oppgaver innen for kraning, transport og båt. De tilbyr sjøsetting i Ålesund, Giske og Haram. Med kompetente medarbeidere som kontinuerlig oppdateres med kurs og sikkerhetsoppdateringer innenfor bransjen, er det er valg som føles både trygt og praktisk. Uansett hva slags utfordring man har kan de hvertfall hjelpe med eller veilede til det aller meste. Som for eksempel hvilken kranbil som burde velges, for eksempel til bruk sammen med et boblebad.

Erfaring med flytting av boblebad

Hos Peder Nåålsund Transportforretning har de lang erfaring med oppgaver der en kran er viktig og kan veilede om hvilken kran som er best til oppgaven. Til å flytte containere er en av de mest praktiske kranbilene Scania med Palfinger 26TM kram — som kan brukes til alle mulige slags oppgaver som å ordne frakt av byggevarer, belegningsstein, containere, boblebad og masse andre ting. Det er en kran som både blir ofte brukt til boblebad, brakker og containere.

Flere nyheter