Sånn innreder du et walk-in-closet

30 november 2021
Johanne Larsen

editorial

Skal du innrede et walk in closet? Da er det lurt å innrede så effektivt som mulig, så man utnytter plassen godt og får plass til alle tingene på en pen og presentabel måte. Det er nemlig viktig at det ikke blir et roterom. Det kan du heldigvis unngå med disse tipsene. 

Alt har sin plass

Når du skal innrede et walk in closet kan det være lurt å gå gjennom garderoben på forhånd og luke ut ting som ikke skal bli med videre. Her er det en god ide å være hudløst ærlig, så man ikke ender opp med å ta vare på masse som ikke blir brukt – og som tar opp dyrebar plass. Det er viktig å lage et system i skapet der alt har sin plass. Det er også en god ide å bruke tid hver dag på å rydde, og legge og henge ting der de skal. Så unngår man at rotet akkumulerer over tid. Hvis du har en steamer tilgjengelig i skapet/rommet, kan du samtidig også gjøre det til en god vane å dampe tøyet før du henger det på plass – så er det helt klart til bruk igjen. 

Tenk utstilling! 

image

Det er mange ting du kan lage helt selv som utgjør hele forskjellen i klesskapet ditt. Det handler om å tenke på klesskapet ikke bare som et sted til oppbevaring, men også en utstilling. Det er mye du kan lage med PVC-folie og andre spennende plastikkprodukter. Kanskje det er på tide å lage et utstillingsmonter til veskene dine? Eller kanskje til og med smykkene? Her kan du med fordel finne frem hobbygenet å få skapet til å se ut som en luksuriøs, men personlig butikk. PVC og plexiglass er ting man bruker i ekte butikker, så det kan man med fordel bruke til å lage systemer og oppbevaringsløsninger. 

Flere nyheter