Rengjøringsartikler for profesjonelle

27 mai 2020
Maria Laugesen

God hygiene har nok aldri vært viktigere. Og for bedrifter som driver med rengjøring og renhold er det helt sentralt å kunne levere et godt og gjennomført resultat hver gang. Dette er kravet til at kunden er fornøyd, noe som selvfølgelig er essensielt for alle bedrifter.

Men en god og effektiv rengjøring er nesten umulig uten de riktige produktene og det nødvendige utstyret. Derfor er det viktig at utstyret er i orden. Både for å kunne levere et godt resultat, men også for å kunne jobbe effektivt, raskt og trygt. Derfor er rengjøringsutstyr av høy kvalitet en investering som gavner både bedrift og ansatte.

Hos NOWAS kan du få alt du trenger innen profesjonelle rengjøringsprodukter. De er distributør til hele Skandinavia og leverer alt innen rengjøringsartikler og utstyr.

Høy kvalitet på hele utvalget

Hos NOWAS vet de at man aldri kan gå på kompromiss med kvaliteten. Derfor har de nøye utvalgt hvert eneste produkt på nettsiden for å kunne garantere en høy standard når det gjelder kvalitet. 

De tilbyr et bredt sortiment av produkter som henvender seg til flere bransjer. Dette gjelder blant annet utstyr for rengjøring og vinduspuss, støvsugere, avfallssystemer, profesjonelle rengjøringsmidler, rengjøringsmaskiner, tørkepapir, poser og sekker, engangsservice og mye mer.

For Nowas.no kan du finne mange av de kjente varemerker innenfor profesjonell renhold. De utvikler og utvider hele tiden sortimentet, sånn at du alltid kan finne et oppdatert utvalg med masse relevante produkter. Og trenger du noe helt spesifikt som du ikke finner på siden, da kan du alltid kontakte de.

Når du handler med NOWAS har du muligheten til å få rengjøringsprodukter i absolutt høyeste kvalitet til veldig konkurransedyktige priser. Blant det store utvalget kan du helt sikkert finne noe som passer presis for din bedrift eller institusjon, og som lever helt opp til dine krav og behov.

Flere nyheter