Hvordan finner jeg stillas?

26 mars 2020
Johanne Hansen
Hvordan finner jeg stillas?

Det er mange som har bruk for et stillas, enten til bedrift eller som privatperson. Uansett hvorfor du trenger et stillas så er det viktig at man finner det riktige stillaset – og et stillas som kan holde til både vær og vind – og selvfølgelig være sikkert nok til å jobbe på. Her kan du lese mer om hvordan du finner stillas. 

Finn pakkeløsning på stillas

Uansett om du skal finne et stillas som privatperson eller bedrift kan det ofte lønne seg å gå for en pakkeløsning. En pakkeløsning innebærer alle de delene du trenger til den størrelse konstruksjon du har bruk for. Et stillas er uansett hva ikke noe du bør bygge selv, men noe man bør overlate til profesjonelle stillasbyggere. Det er mange strenge sikkerhetskrav som skal oppfylles i forbindelse med stillasbyggeri og stillasarbeid, og derfor er det ikke noe man skal bygge selv, men overlate til profesjonelle. Det sier seg selv at et høyt stillas utgjør en fallrisiko for de som skal arbeide på stillaset og at et stillas som ikke er konstruert godt nok eller er værsikkert, kan utgjøre en rasrisiko som de færreste er interessert i å risikere. 

Finn riktig stillas for deg og ditt prosjekt

Å velge en profesjonell stillasbygger er derfor helt essensielt når du skal ha et stillas. Du kan finne et godt stillas ved å først finne ut av hvilken størrelse du trenger. Det finnes stillaser i alle størrelser, fra noe som passer til å renovere eller bygge rekkehus eller villa, til kjempekonstruksjoner som skal passe til konstruksjon og byggerier av leilighetskomplekser, kontorbygninger og skyskrapere. Det er dermed sagt at et stillas ikke passer for alle, man må ta sine egne behov med i betraktningen når man skal finne riktig stillas. Da er det en god ide å rådføre seg med en profesjonell stillasbygger, som kan gi kvalifiserte råd om stillasbyggeri. 

Flere nyheter