Finn deg en lokal Tannlege i Grünerløkka

18 mars 2021
admin

Det å ha en Tannlege i Grünerløkka lokalt der du bor er kanskje en av de aller beste investeringene i helsen din du kan gjøre. Jeg vet at det kanskje høres litt dumt ut, men etter at jeg flyttet dit hadde jeg en tannlege i den bydelen der jeg bodde før jeg flyttet dit fordi jeg tenkte at det var like greit som å bytte.

Med resultatet av det var at jeg endte opp med å faktisk ikke komme meg til tannlegen når jeg skulle. Fordi når det hverken lå i nærheten av jobben min eller der jeg bodde lenger, så ble den omveien det var å dra til tannlegen noe som jeg ubevisst angikk fordi det føltes irriterende og krevende.

Trikset man får fortalt at virker, det der med å bestille neste time sånn at man ikke skal bestille, men eventuelt heller blir nødt til å avbestille, funket ikke engang, for jeg avbestilte bare. Ikke noe store greier i det liksom? Men det var da det gikk opp for meg at det hadde gått over et helt år siden jeg hadde vært hos tannlegen – når jeg pleier å være der hver sjette måned, at jeg bestemte meg for å få en lokal Tannlege i Grünerløkka der jeg bor nå.

En lokal tannlege er den beste tannlegen

Det å kunne svinge innom tannlegen på vei til jobb eller på vei hjem fra jobb, er en av de beste triksene for å faktisk få kommet deg til tannlegen og jeg merket at med en gang jeg hadde fått meg en lokal Tannlege i Grünerløkka så var problemet med å ikke orke eller gidde helt borte.

Det å kunne tusle ti minutter ned veien fra der jeg bor nå og inn his tannlegen har vært helt avgjørende for tannhelsen min og heldigvis endret jeg tannlege!

Flere nyheter