De største kjoletrendene akkurat nå

03 mars 2022
Johanne Larsen

editorial

Sosiale medier som Instagram og TikTok har unektelig gjort oss litt mer eventyrlystne når det kommer til stil og mote, og det er mange som oppdager og utforsker nye trender gjennom nettopp disse plattformene. Her skal vi se litt nærmere på hva du skal tenke på når du skal gjøre det samme. 

Velg kvalitetskjoler

Når man skal finne de helt riktige kjolene, er det viktig at man velger kjoler av høy kvalitet. Det er mange forskjellige stiler å vele mellom og mange trender som er inne i bildet akkurat nå, og det skal vi se litt nærmere på, men det er først og fremst essensielt at man tenker på materiale og fin når man skal velge riktig kjole.

kjoler

Mange har fått øynene opp for hvordan kjoler kan være et uvurderlig innslag i garderoben – her har man nemlig plagg som er et helt antrekk i seg selv, og man slipper å skulle style så mange plagg. Samtidig kan man lett endre kjolen med få grep, ved å legge til en jakke, skifte strømpebukser eller kanskje bruke kjolen som overdel under et skjørt. Det er mange muligheter, også når det kommer til å utforske nye stiler. 

Ballettinspirert går aldri av mote 

En av de største trendene akkurat nå, som rent faktisk heller aldri går av mote, er balettinnspirerete klær og kjoler. Tenk silke, tyll og sarte pasteller – eller man kan lage en sort og mark utgave med riktige materialer. Det er absolutt mulig å la seg inspirere av ballett, selv hvis man har en stil som kanskje ikke nødvendigvis lener seg mot det sarte og hyperfeminine universet.

Motehistorien er full av gode eksempler på hvordan ballett og mote går hånd i hånd, og nå er det akkurat som om trenden har fått en ny renessanse. Det finnes mange måter å tilpasse stilen så den passer til ditt uttrykk.

Flere nyheter