Spar penger med LED

01 mars 2022
Maria Laugesen

editorial

I dag er mange i stigende grad oppmerksom på deres forbruk av strøm, både på grunn av det økonomiske og i forhold til miljø. Derfor lønner det seg ofte å se på hvilke tiltak man kan bruke for å redusere sitt strømforbruk i hjemmet og i hverdagen.

Mindre strømforbruk med LED

De fleste er interessert i hvordan de kan redusere størmforbruket uten å gå for mye på kompromiss med hverdagen og de behov som de har i hjemmet. Og her er en opplagt løsning å skifte fra de tradisjonelle glødepærer til den mer moderne LED-teknologien. 

led lyskilder

LED-pærer kan nemlig spare deg for veldig mye strøm, helt uten at du merker det i hverdagen. Lyskildene gir nemlig et klart og komfortabelt lys, og så finnes de i mange varianter så de kan brukes for alle typer lamper og belysning. Faktisk vil du ofte oppleve at den moderne teknologien bak LED gir deg mer frihet og fleksibilitet i forhold til din belysning enn du kjenner i dag.

En LED-lyspære bruker samtidig bare rundt 10-15% av den mengde strøm du kjenner fra en «vanlig» lyspære. Det gir en god økonomisk besparelse, men bidrar også til å ta bedre vare på miljøet vårt.

Lyskilder med LED

Som nevnt finnes LED i dag i veldig mange varianter, størrelser og utgaver. Du kan få de helt klassiske lyspærer med LED, som kan brukes til alle typer av pendler, gulvlamper, vegglamper, bordlamper og mye mer. Du kan også få spots eller lysrør, og du kan få dekorasjonsbelysning eller lys til utendørs bruk.

Kort sagt finnes alle lyskilder i dag med LED, og derfor er det ingen god grunn til ikke å velge dette. Som en bonus vil du sannsynligvis oppleve at dine LED-lyskilder også holder utrolig lenge, og at det derfor går lang tid mellom at de må skiftes ut.

Flere nyheter