Sikre høstgarderoben for herre og dame med regntøy og andre essensielle plagg

30 august 2021
Johanne Larsen

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær – og aldri har vel det vært mer sant enn når høsten setter inn og det er på med regntøyet igjen. Kanskje er det faktisk på tide å friske opp litt i høstgarderoben? Her skal vi se nærmere på noen tips for hvordan du bør gå frem, som gjelder både for herre- og damegarderoben. 

Få oversikt over det du har

Når det er på tide å legge vekk sommertøyet, så er det først og fremst også utrolig viktig å få god oversikt over det du allerede har. Det er jo neppe noen overraskelse at strikketøyet som regel kommer frem når det blir høst, og derfor er det lurt å sjekke om noe skal repareres eller kanskje til og med kjøpes nytt. Er det på tide å investere i noen gode ullstrømpebukser eller ullsokker som gjør høsten litt lettere å komme gjennom uten å fryse?

Det er spesielt viktig å fokusere på gode baseplagg når det kommer til høstgarderoben. Naturmaterialer som ull, silke og kashmir, er gode å ha når man skal legge lag på lag, og det er ting av god kvalitet som man kan ha i mange år. Dette er også ting som man kan finne på salg om våren, og derfor kan det være lurt å planlegge dette allerede da, så man har gode plagg til høsten. Men yttertøy er også svært viktig – ja, kanskje det viktigste. 

Invester i godt regntøy

Når du skal finne regntøy herre så er passformen viktig, men her er det også viktig å være obs på kvalitet. Det er alfa og omega når det kommer til regnklær og yttertøy – du skal holdes tørr og varm, og da kan det kanskje være lurt å investere litt ekstra. Yttertøy er nemlig viktig her i nord, da det er det vi bruker mesteparten av året. 

Flere nyheter