Seco Feedmax Bor i solid hardmetall

16 desember 2020
admin

Seco Feedmax Bor i solid hardmetall kan mer enn du tror

Det å drive produksjon handler i høy grad om å velge de helt riktige verktøyene og hjelpemidlene for å oppnå de resultatene man ønsker seg. Når man skal kjøpe nytt eller oppgradere Bor man allerede har er det mange forskjellige man kan velge mellom, men noen er litt mer spesielle enn andre.

Seco Feedmax er et solid bor i hardmetall som virkelig er unikt. Det er et verktøy med unikt høy ytelse og kan brukes til en rekke oppgaver og materialer. Det kombinerer faktorer som beste type karbid, belegg og teknologi innenfor geometri i et unikt verktøy.

Dette boret er laget til høy produktivitet og har derfor en veldig lav pris per hull. Med høye matinger og skjærehastigheter er det et unikt verktøy som både er gøy og lønnsomt å bruke. Den har i tillegg høy varme-motstand, noe som gjør at den er sikret en lenger og ikke minst mer forutsigbar levetid.

Sikkerhet og diversitet

Da vi skulle kjøpe nye verktøy var det å finne et Bor som både var god på sikkerhet og diversitet noe som lå høyt på listen. Sikkerhet er alltid viktig når man jobber med verktøy og med dette boret som vi fikk hjelp til å velge har vi valgt noe som har ekstra høy-styrke karbidstenger og beskyttelse på hjørnene for å øke sikkerheten.

Samtidig valgte vi det fordi det er mange forskjellige bor for forskjellige materialer inkludert når man kjøper det, noe som gir oss stor diversitet i arbeidet. Det føles alltid bedre å ha ett verktøy man kan bruke til flere ting enn å skulle investere i mange forskjellige. 

Det er både mer praktisk og mer økonomisk å velge på denne måten og det er noe vi er fornøyde med å ha gjort. Med god veiledning selvsagt.

Flere nyheter