Hvordan vil du dekorere veggene dine?

14 juli 2021
Maria Laugesen

Selvom vi i Norge er glad i den lyse, minimalistiske innredningsstilen, så er det ikke mange som setter pris på hvite vegger overalt i hjemmet. Derfor velger mange å dekorere veggene sine med ulike veggdekorasjoner, for eksempel wallstickers. Det gir kontrast, uttrykker personlighet og skaper liv i rommet.

Kjærlige tekster til soverommet

Wallstickers kan være mange ting – alt fra store motiver til små bilder eller tekster. Og derfor får du også en unik mulighet til å skape noe helt personlig med wallstickers. Dette kan du blant annet gjøre med sitater eller tekster som forteller noe om deg selv, eller som du kanskje synes er inspirerende.

På soverommet er det opplagt å bruke wallstickers med tekst. Her er det ofte de kjærlige tekster om familie eller forhold som er populære. Det kan for eksempel være en wallsticker med teksten «always kiss me goodnight» eller «lykken er å sove med den man drømmer om». Du kan fritt velge hvilken størrelse, farge og design som passer for ditt hjem, og blant de mange forskjellige tekster finner du helt sikkert noe som faller i din smak.

En humoristisk detalje

Men en wallsticker trenger ikke være seriøs og alvorlig. Det finnes nemlig masse wallstickers som tilfører humor og moro til rommet, enten det er gjennom tekst eller motiver. Du kan finne masse små, morsomme og koselige wallstickers som kan brukes over hele hjemmet.

For eksempel er husregler alltid en morsom og kul detalje. Her kan du velge noen «regler» som passer for ditt hjem, og disse har som regel en humoristisk twist. Det er er opplagt å ha på veggen i gangen der alle møter det som det første når de kommer inn i hjemmet ditt. Det vil helt sikkert skape smil hos både deg selv og de som besøker deg, og det gjør hjemmet ditt enda mer personlig.

 

Flere nyheter