Få et sammensatt look

16 april 2020
Johanne Hansen
Få et sammensatt look

Et velpolert og sammensatt look er noe mange menn streber etter. Det trenger faktisk ikke å være så vanskelig å oppnå, du skal bare fokusere på noen nøkkelfaktorer som er viktige å få styr på, for å oppnå det looket du ønsker. Her kan du lese mer om hvordan du kan få et velpolert og sammensatt look og hvordan du kan få bedre selvtillit som mann. 

Finn din stil

Det er først og fremst en god ide å finne din stil som mann hvis du gjerne vil ha et sammensatt og stilig look. Det er nemlig noe av det vi legger mest merke til i møtet med andre. Klær kan også få deg til å føle deg bedre, det gjør noe med selvtilliten å se bra ut. En skarp dress, et par lekre jeans, en flott kashmirgenser og en blazer i høy kvalitet, det er ikke så mye som skal til for å oppgradere garderoben fra kjedelig til stilig med bare få grep. Det er nemlig mange menn som ikke vet hvor de skal starte. Det er bare å gå i gang med å analysere hva du egentlig trenger. Du skal ha noen få plagg som er basisplagg som du kan bruke til alt, og de må gjerne være av høy kvalitet så de varer lenge. God kvalitet er en god ide å fokuser på, når du ska skifte ut elementer i garderoben for å se mer polert ut. Så kan vi gå videre til håret.

 

Hår og selvtillit

Hår er en viktig faktor når det kommer til selvtillit, derfor opplever mange menn en brist i selvtilliten når de begynner å miste håret. Heldigvis finnes det hårtap behandling som virker. Dette er også noe som kan bidra til at helhetsuttrykket ser bedre ut. Det er mange som legger merke til flott og vitalt hår. 

Flere nyheter